Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Uitvaartcentrum in omgeving van Baarn

  Een dierbare verliezen is een verdrietig, pijnlijk moment. Het is dan voor u prettig om de uitvaart te laten verzorgen door een uitvaartcentrum in uw directe omgeving. Wanneer u woonachtig bent in Baarn, kan De Groot Uitvaart uitkomst bieden. Wij beschikken over jarenlange ervaring en ontzorgen u, uw familie en naasten zodat u op de juiste manier afscheid kan nemen. Het uitvaartcentrum is gevestigd in Huizen, in de directe omgeving van Baarn.

  Hoofdingang uitvaartcentrum in regio Laren

  Uitvaartcentrum voor inwoners van Baarn

  De dagen na het overlijden van een dierbare kunt u als onwerkelijk en zeer moeilijk ervaren. Bij De Groot Uitvaart helpen we u door deze dagen heen. Omdat ons uitvaartcentrum dicht bij Baarn is gelegen, kunnen we u optimaal ondersteunen op locatie.

  Medewerkers van ons uitvaartcentrum ontzorgen u op alle facetten die een uitvaart met zich meebrengt. Graag denken we met u mee in de geboden mogelijkheden in de omgeving van Baarn. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de verzorging en bijvoorbeeld rouwbezoeken in het uitvaartcentrum. Ook voor overleg over de afscheidsdienst en condoleance of een koffietafel. Samen organiseren we een afscheid waarbij u op een waardige manier afscheid kan nemen.

  Neem een digitale rondleiding

  Het team

  foto Henk de Groot

  Henk de Groot

  Uitvaartbegeleider en directeur - Register Uitvaartverzorger
  foto Mees de Groot

  Mees de Groot

  Uitvaartbegeleider en directeur - Register Uitvaartverzorger
  foto Harma de Groot-Heijnen

  Harma de Groot-Heijnen

  Administratief medewerkster
  foto Ellen Kos-Kruimer

  Ellen Kos-Kruimer

  Uitvaartbegeleidster - Register Uitvaartverzorger

  Opbaring en rouwbezoeken bij een uitvaartcentrum in de regio Baarn

  U kunt ervoor kiezen om uw dierbare thuis op te baren. Ook is het mogelijk om de overledene op te laten baren in ons uitvaartcentrum in de omgeving van Baarn. Zo bent u niet ver van uw dierbare en kunt u langskomen wanneer het u uitkomt.

  Nabestaanden vinden het soms prettig om de overledene zelf te verzorgen. Het is ook optioneel om dit met ons bij het uitvaartcentrum nabij Baarn te doen. We begeleiden u op de juiste manier in dit proces. U kunt de verzorging ook volledig overlaten aan De Groot Uitvaart. We weten als ervaren uitvaartbegeleiders welke verzorging uw dierbare nodig heeft.

  U bent altijd dicht bij en heeft 24 uur per dag toegang tot het uitvaartcentrum in de directe omgeving van Baarn. We zorgen ervoor dat u een rouwbezoek aan het uitvaartcentrum kunt brengen wanneer dit voor u uitkomt. Wij kunnen ook koffie en thee verzorgen in het uitvaartcentrum.

  Verzorging van de overledene

  Ons uitvaartcentrum nabij Baarn is een plaats waar de overledene naartoe gebracht kan worden, verzorgd en opgebaard. Wij bieden u de keuze om eventueel zelf de overledene te verzorgen. Onze medewerkers van het uitvaartcentrum kunnen u hierbij helpen als u dat prettig vindt. Wilt u de verzorging van de overledene helemaal aan onze medewerkers overlaten, dan kan dat uiteraard ook. In dat geval zullen wij de overledene zo goed mogelijk verzorgen en geschikt maken voor het opbaren.

  Rouwbezoeken en condoleance

  We maken samen met u afspraken over de rouw- en condoleancebezoeken die in ons uitvaartcentrum nabij Baarn kunnen plaatsvinden. Als u dit wenst kunnen we tijdens deze bezoeken koffie of thee serveren. Als u andere wensen heeft, bespreken we deze graag. Op het gebied van catering is er veel mogelijk.

  Afscheidsdienst, herdenkingsdienst en rouwdienst

  U kunt afscheid nemen zoals u dat wilt. Dit kan tijdens een afscheidsdienst met alle genodigden in een aula van ons uitvaartcentrum. Maar ook een ceremoniële rouwdienst in een huis van geloof.

  Uiteraard is het ook mogelijk om de condoleance te organiseren bij in ons uitvaartcentrum nabij Baarn of op een andere locatie. We bespreken graag met u de opties voor een samenkomen al dan niet met een koffietafel.

  • Een religieuze invulling met een voorganger of dominee.
  • Een persoonlijke invulling.

  Meer over afscheid nemen

  Ruimte binnen uitvaartcentrum Laren

  Een uitvaartcentrum met het keurmerk Uitvaartzorg

  Keurmerk Uitvaartzorg

  Wij zijn in de regio Baarn een uitvaartcentrum dat beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Zowel Henk als Mees de Groot zijn Register Uitvaartverzorger. Uitvaartverzorgers die de titel RU (Register Uitvaartverzorg(st)er) achter hun naam mogen voeren hebben het diploma behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen. U kunt in het Register uitvaartondernemingen controleren of een uitvaartcentrum over het keurmerk beschikt. Het Keurmerk Uitvaartzorg biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest.

  Het Keurmerk Uitvaartzorg stelt kwaliteitseisen aan uitvaartondernemingen in Nederland. Een keurmerkhouder verplicht zich om de kwaliteit van haar dienstverlening constant op peil te houden. Woont u in de regio Baarn en zoekt u een betrouwbare uitvaartonderneming, kiest u dan voor uitvaartcentrum De Groot Uitvaart. Kwaliteit verzekert.

  Uitvaartcentrum De Groot begeleidt uitvaarten in de regio Baarn

  De familie De Groot is al drie generaties lang actief in de uitvaartbranche. Deze jarenlange ervaring, doorgegeven van generatie op generatie, heeft ons tot specialisten in uitvaarten gemaakt. Wij adviseren u met de grootste zorg over alle aspecten rond de uitvaart. Als uitvaartcentrum coördineren en begeleiden we begrafenissen en crematies. Het team van De Groot Uitvaart bestaat uit:

  • Henk de Groot, uitvaartbegeleider en directeur, Register Uitvaartverzorger
  • Mees de Groot, uitvaartbegeleider en directeur, Register Uitvaartverzorger
  • Harma de Groot-Heijnen, administratief medewerker
  • Ellen Kos-Kruimer, uitvaartbegeleidster en administratief medewerker

  Uitvaartcentrum De Groot is een uitvaartcentrum in de regio Baarn met een lange historie en heel veel kennis van zaken.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken:

  Veelgestelde vragen

  Is er rouwbezoek op de dag van de uitvaart mogelijk?

  Wij begrijpen dat het voor u als nabestaande een fijne gedachte is om als laatste bij de overledene te zijn. We bieden u de mogelijkheid om op de dag van de uitvaart nog een rouwbezoek af te spreken in ons uitvaartcentrum. U kunt dan in besloten kring met elkaar in alle rust afscheid nemen en samen de kist sluiten. Als u dit wenst, kan dit ook aansluitend aan het eventuele condoleancebezoek. Dit ritueel wordt door veel nabestaanden als waardevol ervaren. U kunt nog iets persoonlijks in de kist leggen, een foto of een object waar de overledene aan gehecht was.

  Welke zekerheden biedt het uitvaartcentrum?

  U kunt bij ons uitvaartcentrum voor de regio Baarn rekenen op de onderstaande zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg. U kunt erop vertrouwen dat onze dienstverlening als keurmerkhouder aan deze zes kwaliteitseisen voldoet. Periodiek worden wij door een onafhankelijke certificatie-instelling getoetst of wij nog aan deze hoge eisen voldoen. De zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg zijn:

  1. Heldere afspraken over uitvoering: wij leggen alle gemaakte afspraken, en eventuele wijzigingen, schriftelijk vast.

  2. Transparante kostenbegroting: wij leggen gemaakte prijsafspraken schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.

  3. Goede organisatie van de uitvaart: wij garanderen een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind.

  4. Bekwaam personeel: Ons personeel is gekwalificeerd, houdt kennis op peil en verzorgt jaarlijks voldoende uitvaarten. Wij hebben twee gecertificeerde Register Uitvaartverzorgers die 75% van de uitvaarten verzorgen.

  5. Doelmatige klachtenafhandeling: wij hebben een passende klachtenafhandelingsprocedure. Komen we er in onderling overleg niet uit, dan kunt u de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen inschakelen.

  6. Klanttevredenheidsonderzoek:  Uw tevredenheid staat voorop. Wij vragen na elke uitvaart feedback aan de opdrachtgever. Op basis van deze feedback passen wij, waar nodig, onze dienstverlening aan.

  Als uitvaartcentrum bieden wij op deze manier al onze opdrachtgevers in Baarn en omgeving de zekerheid van een goed georganiseerde uitvaart.

  Biedt uitvaartcentrum De Groot nazorg?

  Als uitvaartcentrum bieden wij nazorg - rouw- en verliesbegeleiding aan in de regio Baarn, omdat wij vinden dat onze zorg verder reikt dan de uitvaart. U kunt binnen ons basistarief, dus zonder extra kosten voor u, gebruik maken van de diensten van Jacqueline Drop-Pullens. Zij is rouw- en verliesbegeleider en heeft een eigen praktijk. Enkele weken na de uitvaart neemt Jacqueline telefonisch contact met u op om te vragen of u behoefte heeft aan haar ondersteuning. Wij hopen dat wij als uitvaartcentrum in de regio Baarn u met deze ondersteuning verder kunnen helpen.

  Wat mag u verwachten van Uitvaartcentrum de Groot in regio Baarn?

  Wanneer u ons nodig heeft, staan wij voor ons klaar. Dat is onze belofte als uitvaartcentrum in de regio Baarn aan u en al onze opdrachtgevers. Wellicht heeft u nog niet eerder te maken gehad met de organisatie van een uitvaart en heeft u geen idee wat u mag verwachten van uw uitvaartondernemer. Op onze website hebben wij voor u op een rijtje gezet welke werkzaamheden uw uitvaartondernemer voor u kan verrichten.

  Als u denkt dat wij het uitvaartcentrum zijn in de regio Baarn dat de uitvaart voor uw overleden dierbare mag verzorgen, neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn.