Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  Roos op hout

  Uitvaart regelen in Laren

  Een overlijden is voor nabestaanden een emotionele gebeurtenis. Ondertussen moet er van alles geregeld worden rond de uitvaart. Onze betrokken medewerkers van De Groot Uitvaart staan u graag bij in deze moeilijke periode. Wij ondersteunen u en nemen taken over, zo kunnen u en andere nabestaanden zich concentreren op het afscheid nemen van de overleden dierbare.

  Uitvaart in Laren: afscheid nemen

  Moet u een uitvaart regelen in Laren, dan zijn wij er voor u om zorgen uit handen te nemen. Samen kijken we naar wat er moet gebeuren en wat de wensen van de overledene en directe nabestaanden zijn. En zo werken we toe naar de dag van het definitieve afscheid. Dit is vaak een moeilijk moment, en voor u extra fijn als alles goed geregeld is rond de uitvaart.

  Bespreek met ons uw wensen, dan kijken wij of we deze voor u kunnen realiseren. Kiest u voor een uitvaart in Laren, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Wordt de overledene gecremeerd worden of begraven? Heeft u nog andere wensen met betrekking tot de uitvaartverzorging? Wij zijn er voor u, denken met u mee zodat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien. Zo weten we zeker dat de uitvaartplechtigheid een mooie en warme herinnering wordt.

  De begraafplaats
  Het is verstandig om bij leven al te bepalen of men begraven of gecremeerd wil worden.
  Meer informatie
  De crematie
  Een plechtigheid die u overigens veelal naar eigen idee en inzicht kan invullen.
  Meer informatie

  De uitvaartplechtigheid in Laren

  Bij een uitvaart in Laren komt veel kijken. Is de keuze voor een crematie of begraven? Daarna moet er nog meer geregeld worden zoals de kist, de bloemen en de kaarten. Misschien vindt u het fijn als de dierbare overledene opgebaard wordt, zodat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. En welke wensen heeft u of de overleden dierbare als het gaat om rouwvervoer? Er moeten veel grote en kleinere keuzes worden gemaakt, die niet altijd vooraf zijn vastgelegd.

  De Groot Uitvaart staat u hierin bij en ondersteunt u wanneer er emotionele beslissingen gemaakt moeten worden. Zowel voor, tijdens en na de uitvaartdienst.

  De familiekamers

  Ruimte binnen uitvaartcentrum Huizen

  Een mooi en passend afscheid in Laren

  Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk. Maar een verlies van een jong persoon of kind heeft nog meer impact op familie en nabestaanden.  Wij zullen alles in het werk stellen en onze uiterste best doen om een mooi en passend afscheid te creëren. Kunnen terugkijken op een waardig, respectvol en warm afscheid als troostende herinnering.

  Het ontlasten en ontzorgen van de nabestaanden

  Ons doel is om te zorgen voor een persoonlijk, mooi en waardig afscheid en het ontlasten en ontzorgen van de nabestaanden. Hiermee hopen we de nabestaanden te helpen om het verdriet een plekje te kunnen geven.

  Een bijzondere uitvaartplechtigheid

  Misschien heeft u al ideeën over uw eigen uitvaart of wilt u een bijzondere uitvaart regelen voor een dierbare. Ieder afscheid is uniek, u kunt met ons alle mogelijkheden bespreken. Onze betrokkenheid gaat ver. De uitvaart staat in het teken van de persoonlijkheid van de overleden dierbare, met aandacht voor (wensen van) de nabestaanden. Het organiseren van een mooi afscheid en een warme herinnering aan dit afscheid is ons doel. Onze ruime ervaring met onder andere uitvaarten in Laren zorgt ervoor dat u met al uw vragen en wensen bij ons terecht kunt. Ook wat betreft uitvaarten die volgens een bepaalde religie of levensovertuiging moeten worden uitgevoerd.

  Vragen?

  Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart? Misschien staat uw vraag ook bij onze meest gestelde vragen. Voor directe vragen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: