Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Uitvaartverzekering?

  Wij verzorgen al jaren uitvaarten. Dit doen wij met veel toewijding, want een integere uitvaart helpt nabestaanden enorm bij de verwerking van een ingrijpend verlies. Hierbij hebben wij nog altijd oog voor de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden.

  Belangrijk! Nu iets regelen

  Een mooie en persoonlijke uitvaart is wat wij nastreven. Het is daarom belangrijk dat mensen dit van tevoren goed regelen. Dit scheelt veel zorgen bij de nabestaanden. En in veel gevallen ook kosten. Wij geven u de mogelijkheid om in een voorgesprek uw wensen vast te leggen.

  Wanneer u dit wenst, kunnen wij daar een financiële voorziening voor regelen. Via onze contacten met een adviseur is het mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dan bent u gelijk zeker dat uw uitvaart precies gaat, zoals u en uw nabestaanden dat willen. Hoe eerder u dit regelt, hoe goedkoper het is.

  Polischeck

  Heeft u al een uitvaartverzekering? Onze adviseur kan aan de hand van uw wensen nakijken of u voldoende verzekerd bent. In de praktijk komen wij namelijk vaak polissen tegen met een te lage dekking. Dit komt vooral voor bij polissen, die al een tijdje geleden zijn afgesloten. U kunt zich dus via onze adviseur nu bijverzekeren, wanneer dit nodig blijkt.

  Nuvema

  Ook is het mogelijk om via Nuvema uitvaartverzekeringen af te sluiten. Wij werken samen met Nuvema. Zij baseren als enige uitvaartverzekeraar, hun premie op de exacte en lokale kosten. U betaalt dus nooit teveel en bent precies verzekerd voor wat u gekozen heeft. De Consumentenbond noemt Nuvema dan ook een prima keus. Op de website van Nuvema leest u meer over deze maatschappij.

  Maak een afspraak

  Wilt u eens uw wensen doorspreken, uw polis laten checken of meer horen over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Zie hiervoor ons contactformulier op de site.