Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Laatste wilsbeschikking

  De laatste wilsbeschikking is bedoeld om duidelijk te maken hoe de uitvaart moet gaan plaatshebben en alle wensen daaromtrent kunt u daarin kenbaar maken. De laatste wilsbeschikking moet gedateerd en ondertekend zijn. Verstandig is het om dit te doen in aanwezigheid van een tweede persoon. Deze kan de wilsbeschikking mede ondertekenen en erop toezien dat uitvaart wordt uitgevoerd zoals u dit wenst.

  Het is ook mogelijk om deze laatste wilsbeschikking te verwerken in een testament. Hierbij dient u er wel voor te zorgen dat uw nabestaanden het testament tijdig kunnen inzien om zo bij het bespreken van de uitvaart rekening te kunnen houden met uw laatste wil. De notaris kan u hierover informeren.

  Handleiding bij het invullen van de laatste wilsbeschikking:

  Een voorbeeld van een wensenformulier kunt u direct invullen op deze website. U kunt dit formulier digitaal invullen en zelf beheren. Naast het direct invullen kunt u het wensenformulier (in pdf formaat) ook downloaden. Bewaar het ondertekende formulier bij uw uitvaartpapieren zodat deze voor de nabestaanden makkelijk vindbaar is. U kunt ook bij ons het formulier laten opslaan in het archief of bespreken met betrekking tot toekomstige wensen en kosten. Heeft u nog een vraag hierover, neem dan contact met ons op.