Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Nazorg

  Nabestaandenloket en Nabestaandendesk

  Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

  Onze online services bieden u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden.

  Nabestaandenloket

  Er op kunnen vertrouwen dat u na de uitvaart alles goed regelt Na de uitvaart moeten tal van zaken geregeld worden, zoals de erfenis, woning, belastingen, opzeggingen en bankzaken. Dit zijn ingewikkelde en langdurige trajecten. Met NabestaandenLoket ondersteunen wij u hierbij. U ontvangt van ons een e-mail met een uitnodiging voor uw persoonlijke account.

  Overzicht en controle
  Op basis van uw persoonlijke situatie stellen wij een overzicht samen van wat er geregeld moet worden. Door uitgebreide informatie en herinneringen voorkomt u onnodige kosten en wordt u gewezen op de (wettelijke) termijnen. Het overzicht wordt telkens bijgewerkt, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe ver u al bent.

  Gemakkelijk te gebruiken
  Betrouwbaarheid en gebruikersgemak staan voorop bij het NabestaandenLoket. Uw online account is gemakkelijk te gebruiken op uw computer, tablet en mobiel. Bovendien kunt u met al uw vragen via de telefoon, chat en per e-mail bij het NabestaandenLoket terecht.

  Automatisch geregeld
  iverse zaken worden automatisch voor u in gang gezet, zoals opzeggingen van abonnementen en contractovernames. Bij alle organisaties - van banken, verzekeraars, gas-water-licht tot aan social media accounts - wordt het overlijden voor u doorgegeven. Hiervoor heeft u geen wachtwoorden nodig.

  Nabestaandenloket - de uitleg

  Heeft u al een account?

  Login nabestaandenloket
   

  Nog geen account?

  klik hier om hem bij ons aan te vragen

  Nabestaandendesk

  Natuurlijk houdt onze zorg niet op na de uitvaart. Het is onvermijdelijk dat er na de uitvaart nog dingen geregeld moeten worden. Daarom stellen we direct informatie beschikbaar voor de afwikkeling van de nalatenschap.

  Nabestaandendesk
  De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met onze Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld. 

  Nabestaandendesk - de uitleg

  Heeft u al een account?

  Login nabestaandendesk
   

  Nog geen account?

  klik hier om hem bij ons aan te vragen

  Liever een boekje?

  Bent u niet zo digitaal? Of werkt u liever alles af op uw eigen manier? Dan kunt u van ons een handzaam boekje ontvangen om de nalatenschap af te wikkelen: ‘Zorgen Erna, Hulp bij afwikkeling van de nalatenschap.’ Wij begeleiden u graag in het maken van een passende keuze voor uw situatie. Dat bent u van ons gewend.

  Emotioneel
  Rondom een verlies is er sprake van rouw. Hoe u het verlies ervaart hangt af van heel veel omstandigheden. In het begin is het misschien wel fijn om te weten wat rouw is, wat u allemaal kunt voelen of wat u juist niet voelt. Wij bieden u graag het boekje ‘Verlies’ aan om u een klein beetje op weg te helpen.

  Kinderen
  inderen hebben zo hun eigen manier in het omgaan met de dood. Wij hebben een speciaal boekje voor ouders/opvoeders en een werkboekje voor het kind zelf. Informeert u gerust naar deze uitgaven: ‘Kinderen helpen bij verlies’ en het herinneringboekje ‘Dag Lieve...’

  Evaluatie
  Na enkele weken kijken we met u graag nog even terug op de uitvaart. Dat doen we persoonlijk. We willen graag weten wat u ervan vond en tevens kijken we met u vooruit naar wat er nog nodig is. 

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: