Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Essential Wit

  De Essential Wit heeft een vredige en verfijnde uitstraling. De kist is geheel effen en is goed beschilderbaar.

  De binnenbekleding is van gerecycled flanel. De kist komt inclusief kussen en dekje en is geschikt voor in een koeling / op plaatkoeling. De uitvaartkist heeft een draagvermogen van 200 kg

  • Gemaakt van FAIRboard.
  • Geschikt voor (natuur)begraven en cremeren.
  • Inclusief kussen en dekje van flanel.
  FAIR coffins - Essential Wit Uitvaartkist

  Beschrijving

  De witte FAIR coffin heeft acht handgrepen in de kistkleur. De bamboe sluitpennen zijn passend bij de uitstraling van de kist. De binnenbekleding is gemaakt van flanel*. De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en (natuur)begraven.

  De afmetingen van de kist zijn 212 x 75 cm (buitenmaten) en 195 x 56 cm (binnenmaten). Het gewicht van de kist is 14 kg en het draagvermogen 200 kg.

  Bestel een Memory-line bij de kist. In de Memory-line kun je bloemetjes en dierbare herinneringen een mooi plekje geven, dicht bij de overledene.

  *Flanel is gemaakt van 100% katoen, maar op een andere manier geweven dan een ‘normale’ katoen. Flanel wordt gemaakt van los gesponnen katoenen garen dat geweven is en een keperbinding.

  Daarnaast wordt de stof nog geruwd als eindbewerking. Door het ruwende proces wordt het superzacht en voelt het soort van donzig aan. De stof is lekker, dik en wollig.