Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Collectie rouwkaarten

  De collectie rouwkaarten die wij u op deze pagina laten zien is onze eigen unieke collectie. Bij het bespreken van de uitvaart zullen deze kaarten worden meegebracht als voorbeeld. 

  Over het algemeen zijn rouwkaarten voorzien van afbeeldingen uit de natuur. Dit omdat afbeeldingen uit de natuur vaak rust uitstralen die wenselijk is als achtergrond op een rouwkaart. Er zijn echter veel andere mogelijkheden bespreekbaar, zelfs varianten waarbij u zelf de achtergrond kunt bepalen. U kunt deze rouwkaarten dus het best bekijken als inspiratiebron voor het ontwerpen van een persoonlijke rouwkaart voor de overledene. 

  Ook is er variatie mogelijk in de enveloppen waarin de rouwkaarten verstuurd worden. De enveloppen waarin de rouwkaarten worden verstuurd beschikken vaak over een donkere rand aan de buitenkant van de envelop die aan de ontvanger laat zien dat de inhoud van de envelop een rouwkaart is. 

  AquarelBijbel Oude KerkDroomvlinderHerfstbosHoutnerf met fotoHuizen botterHuizen dorpszichtMorgendauwOrchidee met kaderOrchidee op achtergrondOude Kerk HuizenRoze RozenWinterbosWinterlandschap met portretWitte RoosWolken reflectieZeezichtGrijs kaderZwart kaderEigen ontwerp - eigen afbeelding en we maken een kaart ervanEigen ontwerp - eigen afbeelding en we maken een kaart ervanEigen ontwerp - eigen afbeelding en we maken een kaart ervanEigen ontwerp - eigen afbeelding en we maken een kaart ervan

  Hieronder het overzicht in welke formaten de kaarten gemaakt kunnen worden

  AquarelBijbel Oude KerkDroomvlinderHerfstbosHoutnerf met fotoHuizen botterHuizen dorpszichtMorgendauwOrchidee met kader.Orchidee op achtergrondOude Kerk HuizenRoze rozenWinterbos