Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Begraven in Huizen

  Begraven in Huizen of 't Gooi. Het is verstandig bij leven al te bepalen of u begraven of gecremeerd wilt worden. Wanneer het moment daar is, hoeven nabestaanden deze keuze niet meer te maken wat de last verlicht.

  Kiest u voor een begrafenis dan is het belangrijk te weten wat u kunt verwachten. Een goed verzorgde begrafenis is troostend voor de nabestaanden, en het is belangrijk dat zij op een waardige manier kunnen terugkijken op een respectvolle uitvaart.  

  Vanuit Uitvaartcentrum De Groot, de kerk of een andere locatie in Huizen / 't Gooi worden begrafenissen meestal uitgevoerd op de begraafplaatsen in Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Naarden, Bussum, Hilversum of Muiden.

  Uitvaarten buiten de regio

  Wij verzorgen ook op verzoek uitvaarten buiten de regio. Dit gebeurt vaak in situaties waarin de overledene begraven wenst te worden op een voor hem of haar belangrijke plek. Vaak is dit de geboorteplaats of bijzetting in een familiegraf.

  De begraafplaats in Huizen

  Wilt u meer weten over begraven en begraafplaatsen? Lees hieronder alles over het graf, de begraafplaats, bijzonderheden op de begraafplaats en het graf na de uitvaart. 

  De begraafplaats
  De begraafplaats, begraafrecht, grafrust en meer.
  Meer informatie
  Het graf
  Het graf, familiegraf, grafkelders en grafzorg.
  Meer informatie
  Bijzonderheden op de begraafplaats
  Het kindergraf, het columbarium, de urnentuin en soorten begraafplaatsen.
  Meer informatie
  Het graf na de uitvaart
  Ruimen van het graf, inschikken en herbegravingen.
  Meer informatie