Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  Roos op hout

  Uitvaart regelen in Bussum

  Als een dierbare komt te overlijden, dan komt er ontzettend veel op u af. Ondanks alle verdriet en de daarmee gepaard gaande emoties, moeten er wel allerlei zaken geregeld worden. En dat op korte termijn. Door een beroep doen op De Groot Uitvaart, wordt u op de best denkbare wijze ontzorgd. En dat is een zeer geruststellende gedachte.

  Uitvaart organiseren op professionele en warme wijze

  De gekwalificeerde medewerkers van De Groot zijn als geen ander in staat om met het diepste respect voor de overledene te zorgen voor de verzorging, het opbaren en het samen met de nabestaande regelen van een uitvaartkist. Samen zal bovendien een rouwkaart gemaakt worden, komt het onderwerp rouwadvertentie ter sprake en wordt het definitieve afscheid doorgesproken. Ook aan de orde komen rouwbloemen en wordt desgewenst een familiekamer gereserveerd. De specialist in Bussum doet het werk op de achtergrond en zal u alleen storen voor zaken die écht geregeld moeten worden.

  Eigen familiekamer met sleutel

  Er wordt contact gelegd met een begraafplaats als de overledene de wens had begraven te worden of een crematorium als crematie de wens was van de overledene. Het rouwvervoer wordt voor u geregeld en desgewenst kan er een beeld- en geluidsregistratie van de afscheidsdienst verzorgd worden. Ook kan eventueel gezorgd worden voor een live uitzending van deze dienst. Het werk zit er na de afscheidsplechtigheid beslist niet op, want uiteraard wordt er tijd aan nazorg besteed en kunnen zaken als urnen, grafstenen, gedenksieraden, asbestemming en verliesverwerking besproken worden. Het is uitermate prettig dat de uitvaartondernemer over een eigen uitvaartcentrum beschikt, gesitueerd in twee monumentale panden, panden die aan de binnenkant voldoen aan de eisen en wensen van deze tijd. De twee panden zijn verbonden dor een glazen doorgang en door het gebruik van de juiste kleuren is een zeer passende en intieme sfeer gerealiseerd.

  Bekijk de familiekamers

  Verblijf ingericht voor een langer verblijf

  Er is ruimte voor condoleancebezoeken en tijdens het afscheid en de herdenkingsdienst kan er koffie geserveerd worden en zijn andere manieren van catering mogelijk. Uiteraard is het centrum rolstoelvriendelijk en is ringleiding aanwezig. De twee familiekamers hebben een huiselijke sfeer en uw dierbare kan er een aantal dagen worden opgebaard. U krijgt als nabestaanden de sleutel van de kamer en kunt terecht wanneer u daar behoefte aan hebt. De kamers zijn bovendien zo ingericht, dat u prima een langere tijd in de kamer kunt verblijven als u die behoefte voelt.

  Beste advies en denkbare begeleiding voor elke uitvaart

  In alles krijgt u steeds het beste advies en de best denkbare begeleiding. De specialist in Bussum weet als geen ander wat er bij een afscheid komt kijken en wat er van de uitvaartonderneming verwacht wordt. Het familiebedrijf dat De Groot Uitvaart is, biedt warmte en professionaliteit en heeft het diepste respect voor zowel de overledene als de nabestaanden, die steeds op alleen de beste wijze geholpen worden om een waardig afscheid te realiseren.

  Vragen?

  Heeft u nog meer vragen met betrekking tot het regelen van de uitvaart? Wellicht staat uw vraag bij de meest gestelde vragen. Voor directe vragen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: