Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  Roos op hout

  Uitvaart regelen in Eemnes

  Wanneer een dierbare overlijdt, heeft dit een emotionele impact op de nabestaanden. Verdriet, maar ook andere emoties overheersen, terwijl er tegelijkertijd van alles geregeld moet worden rond de uitvaart. Wij staan u graag bij in deze moeilijke periode door taken over te nemen, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid nemen.

  Het moment van afscheid nemen

  Samen met u nemen we door wat er rond de uitvaart geregeld moet worden en werken we samen toe naar de dag van het afscheid. Voor u een moeilijk moment, waarbij het fijn is als alles goed geregeld is.

  U kunt aangeven wat uw wensen zijn en dan kijken we of we dit kunnen realiseren. Kiest u voor een uitvaartcentrum in Eemnes, dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden. Moet de overledene gecremeerd worden of begraven? Zijn er andere wensen met betrekking tot de uitvaartverzorging? Wij denken heel graag met u mee en zorgen ervoor dat er geen enkel belangrijk punt over het hoofd wordt gezien. Zo weten we zeker dat u kunt terugkijken op een waardige en respectvolle uitvaartplechtigheid of ceremonie. Een waardevolle herinnering voor iedereen die de overleden dierbare gekend heeft.

  De begraafplaats
  Het is verstandig om bij leven al te bepalen of men begraven of gecremeerd wil worden.
  Meer informatie
  De crematie
  Een plechtigheid die u overigens veelal naar eigen idee en inzicht kan invullen.
  Meer informatie

  De uitvaartplechtigheid in Eemnes

  Wanneer de uitvaart in Eemnes geregeld moet worden, gaan we eerst kijken naar de verschillende uitvaartmogelijkheden, zoals een crematie of begraven. Daarna moeten er een uitvaartkist, bloemen en kaarten geregeld worden. Misschien vindt u het prettig als de overledene eerst opgebaard wordt zodat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Ook zullen we het rouwvervoer bespreken en andere belangrijke zaken.

  Rond een uitvaart moeten er altijd veel keuzes gemaakt worden, daarom is het zinvol om uitvaartwensen vast te leggen bij leven. Want als nabestaanden kort na het overlijden deze keuzes moeten maken, kunnen deze beslissingen gepaard gaan met veel emoties. Wij zijn er voor u, om u hierin bij te staan en te ondersteunen. Zowel voor, tijdens en na de uitvaartdienst.

  De familiekamers

  Ruimte binnen uitvaartcentrum Huizen

  Een mooi en passend afscheid

  Het afscheid nemen van een dierbare kan al heel erg moeilijk zijn, maar de uitvaartplechtigheid heeft des te meer impact als het gaat om een jong persoon of kind. Wij zullen alles in het werk stellen om een mooi, passend en troostend afscheid te organiseren, in warme en respectvolle herinnering aan de overleden dierbare.

  Het ontzorgen van de nabestaanden

  Ons doel is om te zorgen voor een goed georganiseerde, persoonlijke en mooie uitvaart en nabestaanden te ontzorgen en ontlasten. Wij hopen dat wij nabestaanden kunnen helpen om na deze emotionele gebeurtenis het verdriet een plekje te kunnen geven.

  Een bijzondere uitvaartplechtigheid

  Heeft u al een idee over uw eigen uitvaart of wilt u een bijzondere uitvaart voor een dierbare? Heeft u bepaalde wensen? Iedere uitvaart is uniek en wij adviseren u graag.

  Onze betrokkenheid gaat ver, wij vinden het belangrijk dat de uitvaart persoonlijk is, met aandacht voor de betrokkenen. Ons doel is een mooi afscheid en een warme herinnering. Onze ruime ervaring met onder andere uitvaarten in Eemnes zorgt ervoor dat wij u goed kunnen informeren over alle mogelijkheden. Ook als het gaat om een uitvaart die volgens de regels van een bepaalde religie of levensovertuiging moet worden uitgevoerd.

  Vragen?

  Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart? Misschien staat uw vraag ook bij onze meest gestelde vragen. Voor directe vragen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: