Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Routebeschrijving naar het Uitvaartcentrum

  A-27 Almere

  Afslag Huizen (35), bij eerstvolgende verkeerslicht linksaf, vervolgens bij het tweede verkeerslicht linksaf (Huizen - Centrum). U komt nu op de randweg. Ga bij de eerste rotonde rechtsaf (eerste afslag op de rotonde). Vervolg deze weg en ga bij de volgende twee rotondes rechtdoor (op beide rotondes is dit de tweede afslag). Aan het eind van de weg gaat u op de rotonde linksaf (tweede afslag op de rotonde). Neem nu de eerste weg links en ga direct rechts (richting parkeren centrum). U bent nu op de Melkweg, deze weg gaat over in de Havenstraat en direct tegenover onze panden bevindt zich de parkeerkelder/het parkeerdak. Let op de openingstijden en vergeet uw parkeerkaart niet achter de voorruit te leggen.

  A-27 Utrecht

  Afslag Huizen (35), over het viaduct en bij derde verkeerslicht linksaf (Huizen - Centrum). U komt nu op de randweg. Ga bij de eerste rotonde rechtsaf (eerste afslag op de rotonde). Vervolg deze weg en ga bij de volgende twee rotondes rechtdoor (op beide rotondes is dit de tweede afslag). Aan het eind van de weg gaat u op de rotonde linksaf (tweede afslag op de rotonde). Neem nu de eerste weg links en ga direct rechts (richting parkeren centrum). U bent nu op de Melkweg, deze weg gaat over in de Havenstraat en direct tegenover onze panden bevindt zich de parkeerkelder/het parkeerdak. Let op de openingstijden en vergeet uw parkeerkaart niet achter de voorruit te leggen.

  A-1 Amsterdam

  Afslag Huizen/Blaricum (8), beneden aan de afrit rechtsaf. Deze weg blijven volgen tot u in Huizen bent. In Huizen gaat u bij de tweede verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Naarderstraat, vervolgens gaat u in de bocht naar links. Ga nu schuin rechtdoor en u rijdt de Havenstraat op. Neem nu de eerste weg links en rijdt de Oranje Weeshuisstraat in. Neem nu de eerste weg rechts en rijdt de Waterstraat in. Aan het eind van de Waterstraat ziet u onze parkeerplaatsen. Mocht hier geen plaats meer zijn, ga dan voor onze parkeerplaatsen linksaf, neem vervolgens de tweede weg rechts en ga direct weer rechts. U rijdt nu de Molenberg in. Houdt rechts aan en rijdt de Middenweg op. Neem nu de eerste weg rechts en rijdt de Havenstraat in. U ziet aan de rechterkant onze panden en direct tegenover onze panden bevindt zich de parkeerkelder/het parkeerdak. Let op de openingstijden en vergeet uw parkeerkaart niet achter de voorruit te leggen.

  A-1 Amersfoort

  Afslag Huizen/Blaricum (8), beneden aan de afrit linksaf. Bij eerstvolgende verkeerslicht rechtsaf richting Huizen. Deze weg blijven volgen tot u in Huizen bent. In Huizen gaat u bij de tweede verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu op de Naarderstraat, vervolgens gaat u in de bocht naar links. Ga nu schuin rechtdoor en u rijdt de Havenstraat op. Neem nu de eerste weg links en rijdt de Oranje Weeshuisstraat in. Neem nu de eerste weg rechts en rijdt de Waterstraat in. Aan het eind van de Waterstraat ziet u onze parkeerplaatsen. Mocht hier geen plaats meer zijn, ga dan voor onze parkeerplaatsen linksaf, neem vervolgens de tweede weg rechts en ga direct weer rechts. U rijdt nu de Molenberg in. Houdt rechts aan en rijdt de Middenweg op. Neem nu de eerste weg rechts en rijdt de Havenstraat in. U ziet aan de rechterkant onze panden en direct tegenover onze panden bevindt zich de parkeerkelder/het parkeerdak. Let op de openingstijden en vergeet uw parkeerkaart niet achter de voorruit te leggen.