Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Uw uitvaart voorbespreken?

  Steeds vaker komt het voor dat men de uitvaart vooraf geregeld en/of besproken wil hebben. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld om de kinderen of uw nabestaanden niet met de uitvaartregeling te belasten; of dat men zeker wil weten dat de uitvaart volgens eigen wensen wordt uitgevoerd. Ook komt voor dat een bespreking gewenst is omdat men niet lang meer te leven heeft.

  In alle gevallen kunt u met ons contact opnemen. Wij zullen met u in gesprek gaan en alle mogelijkheden rondom de uitvaart bespreken en alvast uitgewerkt op papier zetten. Dit kunt u ook zelf doen door het invullen van het wensenformulier (zie hiervoor de mogelijkheden elders op site). Tevens kan er tijdens een gesprek met onze uitvaartleider of adviseur gekeken worden naar de waarde van lopende verzekeringen of kunnen de benodigde verzekeringen aan de orde komen.

  De laatste wensen:

  Vooraf kunt u al met ons afspreken hoe u de uitvaart wilt hebben. Of het een crematieplechtigheid of een begrafenis moet worden. De kist en de kaarten kunnen uitgekozen worden, de kerkdienst die aan de uitvaart vooraf moet gaan, de muziek, de sprekers, de consumpties kunnen al worden genoteerd. Wilt u voorafgaand aan de begrafenis een aula/kapeldienst, maak dat dan kenbaar aan ons. Uw asbestemming kan al besproken worden en bij een begrafenis het soort graf en/of benodigd grafmonument. Loop alles eens door en u krijgt de uitvaart zoals u hem wilt. Onderteken het formulier waarop alles genoteerd staat en de familie kan dan aan uw laatste wensen voldoen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: