Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Familiekamers

  Steeds meer nabestaanden willen een overledene kunnen bezoeken wanneer en zo vaak als het ze uitkomt. Daarom beschikken wij over twee zorgvuldig ingerichte familiekamers (24-uurskamers).

  De twee familiekamers bevinden zich in een apart gedeelte van het uitvaartcentrum. Na het overlijden kan de overledene, indien de kamer beschikbaar is, hier worden opgebaard tot en met de dag van de uitvaart. De nabestaanden zullen een sleutel overhandigd krijgen waarmee zij zelf bepalen wie en wanneer er iemand bij de overledene is. Het gedeelte waar de overledene ligt opgebaard kan worden afgesloten door middel van een gordijn.

  Er zijn dus meerdere voordelen verbonden aan een opbaring in de familiekamers. Het is een inmiddels veel toegepaste oplossing als u thuis geen bezoek wil of kan ontvangen, maar toch de gelegenheid wilt hebben om de hele dag bij uw dierbare te zijn. Ook is het een uitkomst voor nabestaanden die verder weg wonen en daarom niet op de geplande afscheidsmomenten aanwezig kunnen zijn. En soms is juist het neutrale terrein de reden om gebruik te maken van een familiekamer. U kunt in de familiekamer meer eigen sfeer creëren door persoonlijke spullen (bijvoorbeeld foto's) neer te zetten.

  Hieronder ziet u een foto-impressie van de familiekamers. Indien u de kamers liever zelf bezoekt om een betere indruk te krijgen kan dat natuurlijk ook. U kunt dan een afspraak maken of ons bereiken via ons contactformulier.

  FamiliekamerFamiliekamerFamiliekamerFamiliekamerFamiliekamer

  Volledig uitgerust

  De familiekamers zijn volledig uitgerust voor een verblijf dat de hele dag kan duren. Zo beschikken de kamers over keukenfaciliteiten, een slaap-zitbank, airconditioning en een radio-, TV- en internetaansluiting, toilet- en douche mogelijkheid. Gebruik van koffie, thee en frisdrank is inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat bezorgde bloemen in de kamer komen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: