Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  De Groot Uitvaart: een echt familiebedrijf in Huizen

  De Groot Uitvaart is een echt familiebedrijf. Ruim 90 jaar geleden legde de heer H. de Groot de basis voor het uitvaartbedrijf en kreeg hij het vertrouwen van de bewoners van Huizen en in de regio 't Gooi.

  Momenteel staat de derde generatie De Groot aan het roer. Zij zetten de traditie van 'opa' De Groot op een eigentijdse manier voort. Net als vele jaren geleden zorgen ook zij ervoor dat iedere uitvaart goed georganiseerd, stijlvol en respectvol verloopt.

  In 2008 is het Uitvaartcentrum, gelegen in het centrum van Huizen, geheel gerenoveerd. Zowel het interieur als de huisstijl van het Uitvaartcentrum zijn stevig aangepakt. Ook werd een nieuw bedrijfslogo ingevoerd in eigentijdse kleuren.

  Het oude interieur van het Uitvaartcentrum heeft plaatsgemaakt voor een aantrekkelijk, functioneel en ruim opgezet Uitvaartcentrum. Aanpassingen onder meer op gebied van kleur en inrichting hebben voor een warmere sfeer en een meer intieme uitstraling gezorgd. Het gehele Uitvaartcentrum is daarnaast volledig rolstoelvriendelijk.

  In het Uitvaartcentrum bevindt zich nu voldoende ruimte voor het houden van condoleancebezoeken, afscheidsdiensten, koffietafels en andere uit te voeren cateringmogelijkheden.

  Nieuw zijn de familiekamers die zich in het uitvaartcentrum bevinden. In deze gerieflijke, als huiskamer ingerichte kamers, kan de overledene gedurende enige dagen opgebaard worden. Nabestaanden ontvangen een sleutel en kunnen op ieder door hen gewenst tijdstip afscheid nemen van hun dierbare.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: