Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  Roos op hout

  Uitvaart regelen in Blaricum

  Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Verdriet en andere emoties hebben vaak de overhand. Toch moet er ook van alles geregeld worden, kortom een moeilijke periode waarin wij u graag bijstaan. Wij kunnen een aantal taken van u overnemen waardoor u zich kunt concentreren op het afscheid nemen van de dierbare.

  Het moment van afscheid nemen

  Samen met de directe nabestaanden werken we toe naar de dag van definitief afscheid nemen. Een moeilijk moment, waardoor het extra prettig is als alles goed geregeld is. U kunt uw wensen aangeven, wij kijken of we dit kunnen realiseren. Voor het afscheid moet bijvoorbeeld een uitvaartcentrum in Blaricum worden gekozen, samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. Moet de overledene gecremeerd worden of begraven? Heeft u nog andere voorkeuren voor de uitvaartverzorging? We denken graag met u mee en onze vriendelijke uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien zodat het moment van de uitvaartplechtigheid een mooie herinnering wordt.

  De begraafplaats
  Het is verstandig om bij leven al te bepalen of men begraven of gecremeerd wil worden.
  Meer informatie
  De crematie
  Een plechtigheid die u overigens veelal naar eigen idee en inzicht kan invullen.
  Meer informatie

  De uitvaartplechtigheid in Blaricum

  Er zijn verschillende uitvaartmogelijkheden, zoals een crematie of begraven. Maar ook de kist, de bloemen en de kaarten moeten geregeld worden. Misschien vindt u het prettig als de overledene eerst opgebaard wordt en moet er een mogelijkheid komen voor nabestaanden om hier afscheid te nemen. Ook het rouwvervoer komt aan de orde.

  Er moeten altijd veel keuzes worden gemaakt en als de uitvaartwensen niet vooraf zijn vastgelegd kunnen dit zo kort na het overlijden emotionele beslissingen zijn. De Groot Uitvaart kan u hierin bijstaan, zowel voor, tijdens en na de uitvaartdienst.

  De familiekamers

  Ruimte binnen uitvaartcentrum Huizen

  Een mooi en passend afscheid in Blaricum

  Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk maar als het gaat om het verlies van een jeugdig persoon heeft een uitvaartplechtigheid nog meer impact. Troost is hier een belangrijke factor. We zullen alles in het werk stellen om een mooi en passend afscheid te creëren.

  Het ontlasten van de nabestaanden

  Een persoonlijk afscheid en het ontlasten van de nabestaanden is ons doel. Hiermee hopen we de nabestaanden te helpen om na de emotionele gebeurtenis het verdriet een plekje te kunnen geven. Het leven is waardevol, maar ook de manier van afscheid nemen.

  Een bijzondere uitvaartplechtigheid

  Misschien heeft u al een bepaald beeld over uw eigen uitvaart, of wilt u een afscheid voor een dierbare op een bijzondere manier. Ieder afscheid is uniek en het is mogelijk om te kiezen voor een bepaald thema. Wij willen u hierin graag adviseren of bijstaan. Onze betrokkenheid gaat ver en dat is ook belangrijk om de dienst zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Een mooi afscheid en een warme herinnering aan dit afscheid is ons doel. Onze ruime ervaring met onder andere de uitvaarten in Blaricum maken dat wij u goed kunnen informeren over de mogelijkheden. Ook wat betreft de uitvaarten die op basis van een bepaalde religie of levensovertuiging moeten worden uitgevoerd.

  Vragen?

  Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart? Misschien staat uw vraag ook bij onze meest gestelde vragen. Voor directe vragen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: