Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Uw wensen zijn belangrijk

  In uw leven moet u veel keuzes maken. Kiest u voor een nieuwe baan? Koopt u een nieuw huis? Gaat u trouwen? Naar welke school gaan de kinderen? Ga zo maar door. Vaak zijn het ingrijpende keuzes. Die u niet kunt maken zonder er goed over na te denken. Het is dan prettig om met naasten te overleggen. Al deze keuzes hebben één ding gemeen: ze gaan over de toekomst.

  De nabije of de verre toekomst. Net als de keuze voor uw uitvaart. Het klinkt misschien vreemd, maar ook dat is de toekomst. Daar moet u goed over nadenken. Het mag dan niet zo’n makkelijk onderwerp zijn, het is wel verstandig om er nu al uw ideeën over te vormen en deze eventueel vast te leggen.

  Wensenformulier downloaden (pdf)

  Wensenformulier digitaal invullen (account)

  Nu kiezen voor later

  Als u namelijk nu niets vastlegt, komt het later allemaal op de schouders van uw nabestaanden terecht. Die willen de dagen voor uw uitvaart hoofdzakelijk gebruiken om afscheid van u te nemen. Door zaken vast te leggen, kunt u hen in die moeilijke dagen een beetje ontzien. Nog een reden om er al over na te denken: nu heeft u nog de gelegenheid om te overleggen met uw naasten. U weet hoe lastig het is om keuzes te maken. Laat staan dat uw nabestaanden dat voor u moeten doen.

  Nu kunt u nog samen over dingen beslissen. Stelt u zichzelf eens de volgende vragen: hoe wil ik dat mijn uitvaart eruitziet? Wil ik een afscheidsdienst? Met een dominee of een pastoor? Wat voor muziek wil ik? Welke bloemen? Het zijn allemaal keuzes die voor uw nabestaanden moeilijk te maken zijn. Door uw wensen kenbaar te maken, neemt u straks uw nabestaanden een hoop onzekerheden en zorgen uit handen De Groot Uitvaart biedt u de mogelijkheid om uw wensen vast te leggen.

  Uw wensen invullen

  U kunt het wensenformulier downloaden, printen en deze zelf invullen en aan ons toesturen. Print het formulier en vul deze zelf in. Stuur ons eventueel een kopie van uw wensenformulier toe.

  Wensenformulier downloaden (pdf)

  U kunt er ook voor kiezen om het wensenformulier digitaal in te vullen en te beheren. U dient hiervoor echter een account aan te maken en met dit account in te loggen. Uiteraard is het ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar te maken of een verzekering af te sluiten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

  Wensenformulier digitaal invullen (account)

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: