Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
Winkelmandje
 
vervolg afbeelding header

Geluid en muziek

Het crematorium heeft een professionele geluidsinstallatie en de meeste crematoria hebben een muziekcollectie waar u gebruik van kunt maken. Deze collectie is te bekijken in de muziekboeken van het crematorium die wij in ons bezit hebben. 

U heeft ook de mogelijkheid om zelf cd's mee te nemen. Daarnaast kunt u via de website van het crematorium muziek selecteren of uploaden.

Live muziek

Indien gewenst kan er ook gemusiceerd worden door een lid van de familie of professionele musici. In de meeste crematoria is een piano, vleugel of orgel aanwezig. Aan het gebruik van de piano/vleugel of het orgel zijn kosten verbonden.

Aan het eind van de plechtigheid kan men kiezen om de kist te laten staan om er voor een laatste groet nog éénmaal langs te kunnen lopen of de kist in aanwezigheid van familie en andere aanwezigen te laten dalen. Wil men in alle rust afscheid nemen van de overledene dan is het aan te bevelen om met de directe familieleden als laatste de aula te verlaten. Ondertussen kan in de ontvangkamer alvast de koffie of andere cateringmogelijkheden aan de belangstellenden worden geserveerd.

Live muziek in crematorium

Men kan kiezen de muziek door muzikanten te laten uitvoeren. Er zijn personen die zich hebben toegelegd op het musiceren bij uitvaarten. Kijk eens naar de mogelijkheden op www.liveuitvaartmuziek.com.