Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Muziek en geluid tijdens de plechtigheid

  Het crematorium heeft een professionele geluidsinstallatie en de meeste crematoria hebben een muziekcollectie waar u gebruik van kunt maken. U kunt deze collectie muziekboeken van het crematorium bij ons inkijken. 

  U kunt ook zelf cd's meenemen of via de website van het crematorium muziek selecteren of uploaden.

  Live muziek

  Wanneer u dit wenst, kan er ook muziek gemaakt worden door een lid van de familie of professionele musici. In de meeste crematoria is een piano, vleugel of orgel aanwezig. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

  Aan het eind van de plechtigheid kunt u ervoor kiezen om de kist te laten staan voor een laatste groet. Nog één keer langs de kist te lopen of de kist in aanwezigheid van familie en andere aanwezigen te laten dalen.

  Wilt u in alle rust afscheid nemen van de overledene, dan adviseren wij u om, samen met de directe familieleden, als laatste de aula te verlaten. Ondertussen kan in de ontvangstkamer alvast de koffie, of andere hapjes en drankjes, aan de belangstellenden worden geserveerd.

  Live muziek in crematorium

  Er is ook de mogelijkheid voor live muziek tijdens de plechtigheid. Op deze website vindt u een gevarieerd aanbod aan muzikanten die zich speciaal hebben toegelegd op uitvaarten. Verschillende muziekstijlen en instrumenten. Kijk eens naar de vele mogelijkheden op www.liveuitvaartmuziek.com.