Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Dierbaren Herdenken 

  Met muziek, kaarslicht, gedichten en verhalen invulling geven aan het gemis van die ander; Een avond van troost, verbondenheid en betrokkenheid. Met het initiatief “Dierbaren Herdenken” willen wij, De Groot Uitvaart, op donderdag 28 november 2019 onze deuren openen voor een bijzonder samenzijn.

  Het is de derdde keer in Huizen dat op een dergelijke wijze dierbaren worden herdacht, en namen niet zullen worden vergeten. Overledenen hebben een permanente plaats in het hart van de levenden. Iedereen mist wel iemand, een vader, moeder, opa, oma, kind, buurman, vriend of … Het gaat om dierbaren waar kort geleden afscheid van is genomen, maar ook jaren terug. De tijdloze herinneringen aan hen worden gekoesterd, met name tegen het einde van het jaar.

  December is de maand van samenzijn”, is bij velen de gedachten. “Samen met familie en/of vrienden de kerstdagen en oud en nieuw vieren. Daarbij horen ook onze dierbaren, die niet meer fysiek aanwezig zijn maar wel voortleven in onze harten. Even het licht laten schijnen op onze geliefden, vlak voordat wij de feestdagen ingaan.”

  Herdenkingsdienst

  Dierbaren Herdenken is een soort startplek voor de donkere dagen voor Sinterklaas en Kerst. Terwijl thee en koffie zal worden geschonken kunnen deelnemers hun herinneringen delen met de ander. De avond heeft een informeel karakter en vindt plaats in ons Uitvaartcentrum, aan de Havenstraat 23-25 in Huizen. Er is bewust gekozen voor deze plek waar iedereen binnen kan komen wandelen, wanneer hij of zij daar behoefte aan heeft. Ook kinderen zijn van harte welkom en via een speciaal ingerichte knutselhoek geven zij kleur aan deze herdenkingsavond.

  Deze avond zal ook Jacqueline Drop-Pullens aanwezig zijn. Zij is rouw- en verliesbegeleider en verleent voor ons de nazorg. Dierbaren Herdenken, is op donderdag 28 november 2019 van 19:00 tot 21:00 uur (vrije inloop).

  Vragen hierover of aanmeldingen via email info@degrootuitvaart.nl of telefoonnummer 035-5254363.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: