Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Begraven in Hilversum

  Het is verstandig als u tijdens het leven al besluit of u begraven of gecremeerd wilt worden. Misschien is nadenken over zo'n keuze geen gedachte waar u zich graag mee bezighoudt,  maar voor vrienden en familie die u achterlaat, is het zeker een zorg minder, als het moment daar is.

  Het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten als u ervoor kiest om begraven te worden. Onderwerpen waar u over na kunt denken zijn:  de plek / begraafplaats waar u begraven wenst te worden, het graf,  de grafsteen en andere gerelateerde onderwerpen.

  In het algemeen geldt voor begraven: een goed verzorgde begrafenis laat de nabestaanden terugkijken op een waardige en respectvolle uitvaart. Dit kan troostend en helpend zijn in de verwerking. De Groot Uitvaart weet hoe belangrijk dit is voor familie, vrienden en betrokkenen.

  Door onze jarenlange ervaring met begraven verzorgen wij een afscheid in Hilversum helemaal naar de wens van de overledene, familie en vrienden.

  De begraafplaats in Hilversum

  Meer informatie over begraven en begraafplaatsen vindt u in onderstaande rubrieken.

  De begraafplaats
  De begraafplaats, begraafrecht, grafrust en meer.
  Meer informatie
  Het graf
  Het graf, familiegraf, grafkelders en grafzorg.
  Meer informatie
  Bijzonderheden op de begraafplaats
  Het kindergraf, het columbarium, de urnentuin en soorten begraafplaatsen.
  Meer informatie
  Het graf na de uitvaart
  Ruimen van het graf, inschikken en herbegravingen.
  Meer informatie

  Begrafenis regelen in Hilversum

  De Groot Uitvaart verzorgt begrafenissen in Hilversum en ‘t Gooi. Wij verzorgen ook uitvaarten op de begraafplaatsen in Huizen, Blaricum, Laren, Muiden, Eemnes, Bussum of Naarden. Wilt u begraven worden in Hilversum of was het de wens van uw overleden dierbare om in Hilversum begraven te worden, dan kan dit op de volgende begraafplaatsen: de Noorderbegraafplaats, Bosdrift en Zuiderhof. Is het uw wens of die van de overleden dierbare om niet begraven maar gecremeerd te worden, dan kunt u denken aan het crematorium van Hilversum op begraafplaats Zuiderhof.

  Wilt u of een dierbare buiten ‘t Gooi begraven worden? De Groot Uitvaart verzorgt ook uitvaarten buiten Hilversum. Redenen om begraven te willen worden buiten de regio zijn onder andere:

  • Bijgezet willen worden in een familiegraf.
  • Begraven willen worden in de geboorteplaats.
  • Begraven willen worden in een streek, dorp of stad waar u of een dierbare een binding mee heeft.