Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  Roos op hout

  Begrafenis in Huizen

  Wij verzorgen de begrafenis in Huizen voor u, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van de overledene. Als er een dierbare overlijdt, raakt u overspoeld met emoties. Tegelijkertijd zijn er veel zaken te regelen. Begrafenisonderneming Huizen neemt de volledige verzorging op zich. Van het verzorgen en kleden van de overledene tot het samenstellen van de dankbetuigingen. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaartplechtigheid verloopt naar uw wensen en naar de wensen van de overledene. Ook na de uitvaart kunt u rekenen op onze steun.

  Begraven

  Tijdens de begrafenisverzorging hebt u contact met één vaste begrafenisverzorger. De begrafenisverzorger inventariseert uw wensen, bestelt de gekozen kist, plaatst een rouwadvertentie, regelt eventueel een kerkdienst, reserveert de begraafplaats, helpt u bij het uitzoeken van een graf en ondersteunt u bij alle andere zaken die geregeld moeten worden.

  Uitvaartcentrum begrafenisondernemer Huizen

  De overledene wordt begraven ná 36 uur en vòòr de zesde werkdag na het overlijden. Ons rolstoelvriendelijke uitvaartcentrum heeft familiekamers, waarin de overledene tot op de dag van de uitvaart opgebaard kan worden. U ontvangt een sleutel van de kamer, zodat u afscheid kunt nemen op het moment dat u daar behoefte aan hebt. Tevens heeft ons uitvaartcentrum ruimtes waarin u condoleancebezoeken en afscheidsdiensten kunt houden. Als u ervoor kiest om het condoleancebezoek en/of de afscheidsdienst in ons centrum te houden, dan kunnen wij de catering voor u verzorgen. U hebt dan alle aandacht voor uw gasten.

  Tarief voor de begrafenis

  Voor de begrafenisverzorging rekenen wij een basistarief. Binnen het basistarief vallen de kosten voor:

  • het beschikbaar stellen van de goederen om de overledene op te baren
  • het beschikbaar stellen van een uitvaartverzorger en ander personeel
  • een zwarte rouwauto
  • een condoleanceregister en
  • het vervullen van formaliteiten, zoals het aangeven van het overlijden bij de gemeente
  De totale kosten van de uitvaart zijn afhankelijk uw wensen. Denkt u aan:
  • de locatie van een eventuele samenkomst voor de plechtigheid
  • het soort kist dat u kiest
  • het bloemstuk
  • de locatie van het opbaren van de overledene
  • de begraafplaats
  • de hoeveelheid rouwkaarten
  • een andere kleur of een ander model rouwauto
  • volgauto's
  • eventuele catering voor en/of na de plechtigheid

  Na de uitvaart

  Nabestaanden beleven de begrafenis vaak in een roes. Wij kunnen foto's of video's voor u regelen, zodat u de uitvaart terug kunt kijken. Nabestaanden die niet bij de uitvaart konden zijn, krijgen met foto's en video's een goede impressie van de dienst. Na een overlijden komt er nog veel op u af. Wij steunen u met onze online "Checklist na Overlijden". Hierop vindt u alle acties die genomen moeten worden. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register. Zo bent u er zeker van u niets vergeet en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

  Meer over na de uitvaart

  Vragen?

  Heeft u nog meer vragen met betrekking tot het regelen van de uitvaart? Wellicht staat uw vraag bij de meest gestelde vragen. Voor directe vragen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: