Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Laren (Crematorium)

  Bekijk hieronder (indien beschikbaar) foto's van de locatie: Laren (Crematorium)

  Tussen Hilversum en Baarn, op een mooie en goede bereikbare locatie in ‘t Gooi, ligt het Crematorium Laren. Een bijzonder gebouw dat bezoekers verwelkomt met zijn karakteristieke glazen gevel en met deze transparante doorkijk ‘binnen’ en ‘buiten’ verbindt. Een natuurlijke en sfeervolle omgeving biedt het Crematorium Laren voor de ceremonie en afscheid van uw dierbare overledene.

  Crematorium Laren is een crematorium dat zowel troostend als rustgevend wordt ervaren en biedt comfort aan alle bezoekers. De omgeving maar ook het inspirerende gebouw, met zijn architectuur en zorgvuldig ingerichte vertrekken, bieden openheid, diepte en ruimte aan emoties en verwerking. En dragen zo bij aan een respectvolle en verbindende afscheidsceremonie rond de crematie van uw dierbare.

  Jarenlange ervaring

  Familiebedrijf De Groot heeft een jarenlange ervaring met uitvaarten en afscheidsrituelen, en kan goed inspelen op alle wensen rond cremeren en crematies. Wilt u het groot of klein, uitbundig of juist ingetogen? Met de inzet van ervaren en betrokken medewerkers organiseren we de gehele uitvaart zoals u dat wilt en begeleiden we nabestaanden tijdens het proces van afscheid nemen, cremeren en condoleren. Dit geeft rust en vertrouwen en u weet zeker dat de crematie goed verloopt.

  Aandacht voor de eventuele voorkeuren en wensen

  Crematorium Laren biedt een serene en rustgevende sfeer. Het gebouw is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen, maar blijft ook bij een groot aantal aanwezigen nog steeds intiem aanvoelen.

  Het crematorium is uitgerust met een goede akoestiek en ultramoderne apparatuur voor een rijke audiovisuele beleving tijdens de uitvaart, waarbij een keuze uit bijzondere momenten in het leven van de dierbare overledene nog eens uitgelicht en gedeeld kunnen worden met vrienden en familie. Ook biedt het Crematorium Laren uitstekende restauratieve voorzieningen voor zowel kleine als grotere groepen. Met aandacht voor de eventuele voorkeuren en wensen van de overledene en de familie.

  De Groot Uitvaart neemt uw zorgen uit handen en regelt alles voor uitvaart en crematie. Een fijn idee te weten wat we u volledig ondersteunen met de regie op de dag van de crematie zelf. Of dat u de regie geheel aan ons kunt overlaten. Hoe dan ook, u kunt altijd vertrouwen en terugvallen op het team van De Groot Uitvaart.

  Crematie in Laren

  Crematorium Laren is uitstekend bereikbaar voor een crematie en cremeren in Laren en omgeving. Maar ook wanneer u van buiten de regio Laren komt, kunt u hier terecht voor een sereen, troostend en zingevend afscheid met een betrokken en integer team, dat u tijdens de gehele ceremonie begeleidt.

  De keuze voor cremeren in Laren

  We kunnen ons goed voorstellen dat u bij de keuze voor cremeren in Laren niet alleen kiest voor een crematie in deze karakteristieke regio maar ook voor het sfeervolle en moderne crematorium in Laren. Het gebouw biedt een rustgevende plek voor de ceremonie terwijl de crematie of het cremeren na de plechtigheid op hetzelfde terrein plaatsvindt. Dit geeft rust doordat er niet gereisd hoeft te worden naar een plek van cremeren. En de sfeer voor nabestaanden in geen enkel opzicht verstoord hoeft te worden.

  Meer informatie

  Op de overzichtspagina staat per kolom een download (in een PDF-bestand) van de tarieven van de desbetreffende locatie, tenzij anders vermeld kunt u ervan uitgaan dat de tarieven van het lopende jaar zijn.

  Voor meer algemene informatie kunt u de link aanklikken onder elke locatie waarna u op een overzichtspagina komt met alle extra algemene informatie zoals adresinformatie en een eventuele verwijzing naar de website, deze overzichtspagina kunt u ook aan de rechterkant van deze pagina bereiken door het onderste blokje 'overige informatie' aan te klikken.

  Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met De Groot Uitvaart. Belangrijk: De werkelijke tarieven kunnen afwijken van de tarieven die u vindt op deze pagina, echter zijn de tarieven op deze pagina een zeer goede indicatie van wat u kunt verwachten.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: