Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
Winkelmandje
 
vervolg afbeelding header

Fotoalbum: Blaricum (St. Vitus Parochie)

Bekijk hieronder (indien beschikbaar) foto's van de locatie: Blaricum (St. Vitus Parochie)

De begraafplaats
Naast de kerk is de begraafplaats gelegen. Hier worden al jarenlang parochianen begraven. Er zijn ook enkele priestergraven en oorlogsgraven. Er is ook een urnenmuur. Dagelijks komen er mensen op de begraafplaats om het graf van hun dierbare op te zoeken. Tijdens Allerzielen (2 november) branden er op de graven kaarsen en lantaarns en gaan we aansluitend aan de Allerzielenviering naar het kerkhof om de overledenen de herdenken.

Uitsluitend bij de Sint Vituskerk in Blaricum ingeschreven parochianen kunnen worden begraven of worden bijgezet in de urnenmuur op dit kerkhof, en gebruik maken van de overige diensten van de parochie rondom uitvaarten. U moet dus lid zijn van de parochie.

Informatie over deze locatie en andere locaties vindt u op deze pagina
 

Meer informatie

De downloads hierboven per kolom bevaten een download (in een PDF-bestand) van de tarieven van de desbetreffende locatie, tenzij anders vermeld kunt u ervan uitgaan dat de tarieven van het lopende jaar zijn.

Voor meer algemene informatie kunt u de link aanklikken onder elke locatie waarna u op een overzichtspagina komt met alle extra algemene informatie zoals adresinformatie en een eventuele verwijzing naar de website, deze overzichtspagina kunt u ook aan de rechterkant van deze pagina bereiken door het onderste blokje 'overige informatie' aan te klikken.

Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met De Groot Uitvaart. (Klik hier voor het contactformulier.) Belangrijk: De werkelijke tarieven kunnen afwijken van de tarieven die u vindt op deze pagina, echter zijn de tarieven op deze pagina een zeer goede indicatie van wat u kunt verwachten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw vraag gaat over:
Hoe kunnen wij u bereiken: