Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
Winkelmandje
 
vervolg afbeelding header

Collectie rouwkaarten

De collectie rouwkaarten die wij u op deze pagina laten zien zijn een greep uit collecties van leveranciers. De rouwkaarten hieronder zijn de rouwkaarten die het meest worden gebruikt. Bij het bespreken van de uitvaart zullen deze kaarten worden meegebracht als voorbeeld. De collecties van onze leveranciers bevatten echter nog meer kaarten en indien u daar behoefte aan heeft kunt u voor het uitgebreide assortiment vragen om de voorbeeldboeken van de leveranciers. 

Over het algemeen zijn rouwkaarten voorzien van afbeeldingen uit de natuur. Dit omdat afbeeldingen uit de natuur vaak rust uitstralen die wenselijk is als achtergrond op een rouwkaart. Er zijn echter veel andere mogelijkheden bespreekbaar, zelfs varianten waarbij u zelf de achtergrond kunt bepalen. U kunt deze rouwkaarten dus het best bekijken als inspiratiebron voor het ontwerpen van een persoonlijke rouwkaart voor de overledene. 

Ook is er variatie mogelijk in de enveloppen waarin de rouwkaarten verstuurd worden. De enveloppen waarin de rouwkaarten worden verstuurd beschikken vaak over een donkere rand aan de buitenkant van de envelop die aan de ontvanger laat zien dat de inhoud van de envelop een rouwkaart is. 

Orchidee Rechtsboven - RPIVoetstappen in het Zand - RPILiggende Roos - RPIBoom en Voetspoor - RPIVogel (grijze lucht) - RPIBos Drieluik - RPIVeldbloemen - RPIBosdreef - RPIHouten Brug - RPIGrote Witte - RPIZeilboot en Zonnestralen - RPIZwaan - RPIBijbel - RPILichtval Aronskelk - GeroLichtval Roos Wit - GeroRoos Parelmoer - RPILichtval Roos Rood - GeroLichtval Tulp - GeroLichtval Waterlelie - GeroLichtval Zonnebloem - GeroRietpluimen - GeroRoos - GeroTwee Bomen - GeroWilgen In De Mist - GeroAvondzon - GeroBoerderij Landschap - GeroDuif - GeroHollands Landschap - GeroLichtval Duif - GeroLichtval Vlinder - GeroKustlijn - GeroOndergaande Zon - GeroWaterlandschap - GeroZeilscheepje - GeroZwaan - GeroTwee Rozen Lila - RPIDuif in Folielijn - RPIDuif in Licht - RPIOndergaande Zon - RPIVlinder en Bloemen - RPIWolkenlucht en Zee - RPIPark - RPI