https://www.degrootuitvaart.nl/het-overlijden/rouwkaarten/collectie-rouwkaarten/_288____NL

Collectie rouwkaarten

De collectie rouwkaarten die wij u op deze pagina laten zien zijn een greep uit collecties van leveranciers. De rouwkaarten hieronder zijn de rouwkaarten die het meest worden gebruikt. Bij het bespreken van de uitvaart zullen deze kaarten worden meegebracht als voorbeeld. De collecties van onze leveranciers bevatten echter nog meer kaarten en indien u daar behoefte aan heeft kunt u voor het uitgebreide assortiment vragen om de voorbeeldboeken van de leveranciers. 

Over het algemeen zijn rouwkaarten voorzien van afbeeldingen uit de natuur. Dit omdat afbeeldingen uit de natuur vaak rust uitstralen die wenselijk is als achtergrond op een rouwkaart. Er zijn echter veel andere mogelijkheden bespreekbaar, zelfs varianten waarbij u zelf de achtergrond kunt bepalen. U kunt deze rouwkaarten dus het best bekijken als inspiratiebron voor het ontwerpen van een persoonlijke rouwkaart voor de overledene. 

Ook is er variatie mogelijk in de enveloppen waarin de rouwkaarten verstuurd worden. De enveloppen waarin de rouwkaarten worden verstuurd beschikken vaak over een donkere rand aan de buitenkant van de envelop die aan de ontvanger laat zien dat de inhoud van de envelop een rouwkaart is. 

Desktop versie