https://www.degrootuitvaart.nl/het-overlijden/de-familiekamers/_262____NL

Familiekamers

In 2008 heeft het uitvaartcentrum een verbouwing ondergaan. Wij hebben deze verbouwing aangegrepen om een extra stuk dienstverlening mogelijk te maken in de vorm van onze familiekamers. 

De twee familiekamers bevinden zich in een apart gedeelte van het uitvaartcentrum. Na het overlijden kan de overledene, indien de kamer beschikbaar is, hier worden opgebaard. De nabestaanden zullen een sleutel overhandigd krijgen waarmee zij zelf bepalen wie en wanneer er iemand bij de overledene is. Het gedeelte waar de overledene ligt opgebaard kan worden afgesloten door middel van een gordijn.
De familiekamers zijn volledig uitgerust voor een verblijf dat de hele dag kan duren. Zo beschikken de kamers over keukenfacilieteiten, een slaap-zitbank, airconditioning en een radio-, TV- en internetaansluiting.

Er zijn dus meerdere voordelen verbonden aan een opbaring in de familiekamers. Het is een inmiddels veel toegepaste oplossing als u thuis geen bezoek wil of kan ontvangen maar toch de gelegenheid wil hebben om de hele dag bij uw dierbare te zijn. Ook is het een uitkomst voor nabestaanden die verder weg wonen en daarom niet op de geplande afscheidsmomenten aanwezig kunnen zijn.  

Hieronder ziet u een fotoimpressie van de familiekamers. Indien u de kamers liever zelf bezoekt om een betere indruk te krijgen kan dat natuurlijk ook. U kunt dan een afspraak maken of ons bereiken via ons contactformulier (klik hier voor ons contactformulier).

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw vraag gaat over:
Hoe wilt u benaderd worden met ons antwoord:

Desktop versie