Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Essential Zonnebloemen

  De Essential Zonnebloemen is voorzien van een prachtig boeket die de zijkanten en deels de deksel bedekt. De kist heeft standaard zes handgrepen om de tekening nog beter tot zijn recht te laten komen.

  Ook beschikbaar in combinatie met een eco bloemenband.
  Goedgekeurd voor: begrafenissen, natuurbegrafenissen en crematies.

  • Binnenbekleding van gerecycled flanel.
  • Inclusief kussen en dekje.
  • Kist is geschikt voor in een koeling / op plaatkoeling.
  • De uitvaartkist heeft hebben een draagvermogen van 150 kg.
  FAIR coffins - Essential Zonnebloemen Uitvaartkist

  Beschrijving

  De kist heeft standaard zes handgrepen om de tekening nog beter tot zijn recht te laten komen. Als de kist over een langere afstand gedragen dient te worden adviseren wij wel acht handgrepen. Dit om de draagkracht op een betere manier te verdelen.

  Deze kist heeft bamboe sluitpennen die passend zijn bij de kleur van de handgrepen. De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en (natuur)begraven. Het draagvermogen is 150 kg.

  Bestel een Memory-line bij de kist. In de Memory-line kun je bloemetjes en dierbare herinneringen een mooi plekje geven, dicht bij de overledene.

  *Flanel is gemaakt van 100% katoen, maar op een andere manier geweven dan een ‘normale’ katoen. Flanel wordt gemaakt van los gesponnen katoenen garen dat geweven is en een keperbinding. Daarnaast wordt de stof nog geruwd als eindbewerking. Door het ruwende proces wordt het superzacht en voelt het soort van donzig aan. De stof is lekker, dik en wollig.