Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Essential Grijs

  De Essential Grijs heeft een moderne en chique uitstraling. De kist wordt bedrukt met een houtnerf-look. De grijze FAIR coffin heeft acht handgrepen in de kistkleur. De bamboe sluitpennen zijn passend bij de uitstraling van de kist.

  Ook beschikbaar in combinatie met een eco bloemenband.
  Goedgekeurd voor: begrafenissen, natuurbegrafenissen en crematies.

  • Binnenbekleding van gerecycled flanel.
  • Inclusief kussen en dekje.
  • Kist is geschikt voor in een koeling / op plaatkoeling.
  • De uitvaartkist heeft hebben een draagvermogen van 200 kg.
  FAIR coffins - Essential Grijs Uitvaartkist

  Beschrijving

  De bekleding is gemaakt van flanel*. De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en (natuur)begraven. De kist is gemaakt van FAIRboard, een kartonachtig materiaal. De basis is houtpulp van gerecycled hout, karton en papier.

  De vouwtechniek in de lagen materiaal zorgen voor een lichte en zeer sterke constructie. De afmetingen van de kist zijn 212 x 75 cm (buitenmaten) en 195 x 56 cm (binnenmaten). Het gewicht van de kist is 14 kg. Het draagvermogen is 200 kg.

  Bestel een Memory-line bij de kist. In de Memory-line kun je bloemetjes en dierbare herinneringen een mooi plekje geven, dicht bij de overledene.

  *Flanel is gemaakt van 100% katoen, maar op een andere manier geweven dan een ‘normale’ katoen. Flanel wordt gemaakt van los gesponnen katoenen garen dat geweven is en een keperbinding. Daarnaast wordt de stof nog geruwd als eindbewerking. Door het ruwende proces wordt het superzacht en voelt het soort van donzig aan. De stof is lekker, dik en wollig.