Logo De Groot Uitvaart
categorieen Menu Live plechtigheid
Pagina's
Wanneer u ons nodig heeft staan wij voor u klaar info@degrootuitvaart.nl 035 525 43 63
Live plechtigheid
   
  vervolg afbeelding header

  Dierbaren Herdenken 2021

  Vanaf 2017 houden wij, iedere laatste donderdagavond van de maand november, zo vlak voor december, in ons Uitvaartcentrum een herdenkingsavond waarin we “Dierbaren Herdenken”.
  Tijdloze herinneringen aan onze overleden dierbaren worden gekoesterd. December is voor velen de maand van samenzijn, samen met familie en/of vrienden de Kerstdagen en Oud en Nieuw vieren. Daarbij horen ook onze dierbaren, uw man, vrouw, vader, moeder, opa, oma, kind, vriend, vriendin of bekende. Geliefden die niet meer fysiek aanwezig zijn, maar wel voortleven in onze harten. Het gaat om dierbaren waar kort geleden afscheid van is genomen, maar ook wanneer dit langer geleden is geweest. 
  Misschien hebben we u al eerder mogen begroeten op deze herdenkingsavond, wilde u komen en lukte het niet of zou het dit jaar voor u de eerste keer worden. Helaas kunnen we dit jaar wederom de herdenkingsavond niet door laten gaan. Uw geliefden willen we zeker niet vergeten, juist nu niet, in een jaar waarin nog steeds alles anders is. 
  Laten we met elkaar donderdagavond 25 november vanaf 19.30 uur een moment “samen zijn”, herinneringen ophalen om zo met elkaar te herdenken degenen die we moeten missen. We willen dit jaar van de herdenkingsavond een online avond maken en deze via onze website uitzenden www.degrootuitvaart.nl (knop live plechtigheid).
  Uw bijdrage is belangrijk. Uw inbreng vormt de avond.
  Graag horen wij van u of u zelf een bijdrage aan deze avond zou willen leveren. Bijvoorbeeld met een speciaal muziekstuk, het aansteken van een kaars voor degene die u mist, een gedicht, de rouwkaart, een foto o.i.d. 
   

  Als er mensen in uw omgeving zijn die hier ook behoefte aan hebben, laat het hen en ons weten.
  Tijdens de avond willen wij ook de naam noemen of via een tekstbeeld tonen van uw dierbare.  Wilt u zo vriendelijk zijn om zijn of haar volledige naam (die door ons gebruikt mag worden) bij ons aan te melden. 
  Daarbij graag een omschrijving van maximaal 30 woorden over hem/haar. Te denken valt dan aan:
  •    wat hem/haar zo bijzonder maakte
  •    wat u aan hem/haar doet herinneren
  •    wat u van hem/haar zo mist
   
  Indien u een bijdrage heeft zouden wij deze zo spoedig mogelijk ontvangen, uiterlijk op woensdag 24 november om 12.00 uur. Dit mag per mail gestuurd worden naar info@degrootuitvaart.nl of neem telefonisch contact met ons op: 035-5254363.

  Bovenstaande is geheel vrijblijvend. Wanneer u geen behoefte heeft aan het noemen van een naam of een bijdrage hoeft u niet te reageren. Meekijken/meebeleven mag altijd. 

  “Omdat alles anders is” krijgt u van ons een groeipapier om de herinneringen te laten groeien. Ook hierbij geldt als er in uw omgeving mensen zijn die ook behoefte hebben om herinneringen te laten groeien, laat het ons weten. Wij kunnen in de aankomende dagen een groeipapier toesturen per post, maar het mag ook bij ons opgehaald worden. 
  Volgend jaar, op 24 november, hopen wij u weer te mogen begroeten in ons Uitvaartcentrum op samen dierbaren te herdenken. 
  Warme groet,
  Mees, Henk, Harma en Ellen

  Herdenkingsdienst

  klik op de bovenstaande afbeelding om terug te kijken

  herdenkingsavond 2021 

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw vraag gaat over:
  Hoe kunnen wij u bereiken: