https://www.degrootuitvaart.nl/de-uitvaart/de-begraafplaats-begraven/_242____NL

De begraafplaats - begraven - in Huizen of 't Gooi

Het is verstandig bij leven al te bepalen of men begraven of gecremeerd wil worden. Het is een keuze die de last verlicht voor uw nabestaanden als het moment daar is. Kiest men voor een begrafenis dan is het belangrijk te weten wat men kan verwachten. Een goed verzorgde begrafenis wordt als troostend ervaren en het is belangrijk dat de nabestaanden op een waardige manier kunnen terugkijken op de uitvaart.  

Vanuit Uitvaartcentrum De Groot en/of kerk in Huizen en de overige genoemde plaatsen worden begrafenissen veelal uitgevoerd op de begraafplaatsen in HuizenBlaricumLarenEemnesNaardenBussumHilversum, Muiden of de andere beschikbare begraafplaatsen in de regio 't Gooi.

Wij verzorgen ook op verzoek uitvaarten elders in het land. Dit gebeurd vaak in situaties waarin de overledene wil worden begraven op een voor hem of haar belangrijke plek. Vaak is dit zijn of haar geboorteplaats of een graf waarin al andere familieleden zijn begraven.

Ter verduidelijking van de informatie over begraven en begraafplaatsen hebben wij vier gescheiden rubrieken voor u gemaakt met elk een verschillend onderdeel met betrekking tot begraven en begraafplaatsen. Deze kunt u bereiken via de rechterkant van deze pagina of door onderstaande links aan te klikken.

De begraafplaats

Het graf

Bijzonderheden op de begraafplaats

Het graf na de uitvaart

Desktop versie